Yeni Eklenenler
Yükleniyor...
24 Mart 2014 Pazartesi

Info Post

Kenan İmirzalıoğlu Karakalem Çalışması




Evet sırada yakışıklı aktör ve herkesin büyük beğeni ile izlediği oyuncumuz var.Daha öncede söyledim karakalem resim çizmek bir tutkudur.Kendinizi rahatlatırsınız düşüncelerinizi kağıda aktarırsınız.Bir yüz , sima , obje veya gördüğünüz bir resmi kağıda dökmek yaratıcılık bunlar hepsi resim sanatının içinde olan faktörler.Eğer yeteneğiniz varsa bırakın aksın dışarı.



Ünlü yüzlere ait karakalem portre resim çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Kenan İmirzalıoğlu mankenlikten başlayıp sinema ve dizi sektörüne hızla girmiş bir sanatçı ve aktör.Onu çizmek tabiri caizse zor bir zanaat iri cüssesi ve dolgun yüzü ile zor bir üz ama çizdiğimiz zaman detaylar tamamen kağıda dökülebilecek kadarda sert bir yüzü var.

Kenan İmirzalıoğlu Başroleri oynadığı yapımların arasında en önemlileri Kabadayı ,Ezel ve Son dönem bomba dizisi Karadayı.

Kimdir bu Kenan İmirzalıoğlu ?




Kenan İmirzalıoğlu 18 Haziran 1974, Ankara 


1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.Ve daha sonra sinemaya atılarak hayatını sürdürmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder