Pages - Menu

27 Kasım 2014 Perşembe

Walter White

Walter White Karakalem



Meraklıları bilir Walter White 'ı ABD dizisi Breaking Bad dizisinin inanılmaz oyuncusu.Emmy  Ödüllü aktör Walter dizideki performansı ile parmak ısırtıyor.Bu yaz sonu final sezonu ile dizi son bulacak .Bizde onu karakaleme alarak ölümsüzleştirdik.

Mel Gibson Karakalem Çalışması

Mel Gibson

Cesur Yürek filmi ile hafızalara kazınan aktörün yine o filmden alınma bir görüntüsü ile yapılan karakalem çalışması.Bu çizimde gayet profesyonel bir çalışma.Yine Gibson'un yüz hatlarının çizimi can alıcı.Hafif sarıya dönük tonlamalarda resme canlılık katmış.Bakışların yönü ve yüzündeki ifade çok net ifade edilmiş ve kağıda dökülmüş.




Bire Bir Karakalem Çalışması

Bire Bir Karakalem Çalışması




Yine bu resmimiz birebir bir çalışma.Rol model bir kız çocuğu.Çizim gayet başarılı.

Osmanlı Zamanı Saray Karakalem Çalışması

Osmanlı Zamanı Boğaz Kenarı Sarayı




Osmanlı zamanında saraylar görkemi yeri herşeyi ile bir merak uyandıran yapılardır.Ressam bu karakalem çalışmasında  Osmanlı zamanını ele almış.resimde bir saray gözüküyor ve sanırım boğaz kenarına inşa edilmiş bir eser.Boğaza sıfır yapılan bir yapı etrafta insanlar var.Saray kuleleri yine camii minaresinden esinlenerek yapılmış.Resimde saraydan çok vurgu yapılan yer boğaz ve boğaz üstündeki kayıklar.Ressam burada ulaşımın deniz yoluyla yapıldığı bir yer hayal ederek çizmiş ve kara ulaşımın olmadığı bir saray hayal etmiş.Güzel bir çalışma olarak görüyorum.

Sultan Ahmet Cami Karakalem Portre

Sultan Ahmet Cami

Karakalem Çizim Çalışması sırada olan mekan ise her turistin mutlaka uğradı ve beğenerek gezdiği resme aldığı bir yer olan Sultan Ahmet Camisi.Ah Sultan Ahmet ah orası ne güzel bir yerdir .Turistlerin vazgeçilmez mekanı istanbul'a her geldiklerinde mutlaka uğradıkları yer.Yeşili manzarası eşsizdir.Çizimimiz Sultan Ahmet Camisinin bir çizimi biraz amatör bir çalışma ama yinede çizilmeye değer bir yer.




Johnny Depp Karakalem Çalışması

 Johnny Depp

Herkes onu meşhur Karayip Korsanları serisinden tanır.Bir çok yapımında görev olan oyuncu bu serilerle ün almıştır.Umursamaz hoyrat bir adam çılgın ve korkusuz onu Jack yapan etkenlerin başında geliyor.Sempatik oyuncunun Karakalem Çalışmasını sizler için sunuyoruz. Karayip korsanları filmleri ile ünlenen karaktermizi Depp bu bölümdeki resmimize konu oldu.Bu karakalem çalışmasıda çok orjinal bir çizim.Kaptan sparrow düşünüldüğünde her tarafı boncuklu bir adam ve karmakarışık.Çizimi zor bir karakter ama bu resimde bu başarılmış her hattı çizilmiş.Göz altı sürmeleri dahi resme güzelce aktarılmış.Güzel bir çalışma.



Türkan Şoray Karakalem Çalışması

Türkan Şoray Karakalem Çalışması

Türk sinemasının unutulmaz aktristi.Hala daha güzelliği devam eden hatta sade bir güzelliği olan ender yüzlerden birisi.Biz Türk halkı olarak onu efendiliği sevecenliği ve inanılmaz filmlerinde gösterdiği performansla kalplerimize Sultan olarak yazdık bir kere.Bir kadında bu kadar güzel yüz olupta onu resmetmemek olur mu?Bizde bu düşünce ile sizlere Türkan Şoray Karakalem Çalışmasını sunuyoruz.

Karakalem Çizim olarak sizlere ünlülerin çizimlerini sunmaya devam ediyoruz. Karakalem de karakalem evet gözlere hitap eden çizildiği zaman gerçekçilik veren nostaljik çalışmalar.Eskilerde siyah beyaz televizyonlar vardı.Şuan çizilen çalışmaları gördükçe eskiler aklıma geliyor.Çizdiğimiz arka fonlarda eskilerden ekran önüne koyulan mavi camlarla renklendirme yapmaya çalıştığımız zamanlarda ki gibi oldu :)

Konu nerelere gitti evet konu Türkan Şoray .Türk sinemasının "Sultan" lakaplı sanatçısı.Güzelliği dillere destan gözleri hele o kaşları bir baktım mı bir daha bakasınız gelir.Şimdilerde bu güzelliği yapmak için nice estetikler yapılıyor.Bizde bu sade güzelliği kağıda döktük. 



İstanbul Vapur Karakalem Çalışması

İstanbul Vapur Karakalem



Bu resimde İstanbul Boğazında Kadıköy iskelesinin eski hali anlatıldı.Karakalem Çizim çaşlışması dediğim gibi Kadıköy iskelesinden kalkan bir vapurun yansıması.Vapur çok güzel çizilmiş zamanın eski bir zaman olduğu arka fonda fazla bina olmaması ve sadece cami figürlerin kullanılmasından anlaşılabiliyor.

Canlı Yayın Tv izle

Fox Tv izle , Star Tv izle , Atv İzle 
canlı tv izle
Günümüzün vazgeçilmez unsurlarından birisi olan Tv İzlemek için kendimizi direk ona odaklamak yerine boş zamanlarımızda onu kullanmayı tercih etmeliyiz. Şu anki insanlar geçmişe göre daha şanslı televizyonda olan bir programı kaçırma şansınız yok eğer izlemek istediğiniz bir yapımı kaçırdınız diyelim bunun tekrarını televizyonlara ait siteler aracılığı ile izleyebileceğiniz gibi sizlere şuan ki yazımızda sunduğumuz siteler gibi alternatifler sayesinde Canlı Tv izlemek artık çok kolay . Dediğimiz gibi günümüz artık teknoloji devri ve o yüzden illa ki televizyon izlemek için televizyona ihtiyaç yok. Bilgisayarların haricinde android yazılımı olan cihazlar yani tablet ve telefonlar ile Tv Canlı İzlemek artık çok kolay.

Televizyonda yayınlanan güncel dizileri filmleri veya çok sevdiğiniz programları internet bağlantınız olduğu sürece izlemenize olanak sağlayan siteler ile hayatınız kolaylaşıyor. bu sitelerden birisi olan sitemiz kullanımı kolay arayüzü sayesinde istediğiniz zaman "canlı tv" erişebilir ve izleyebilirsiniz. Kanal seçeneklerimiz arasında yer alan Kanal D izle sayesinde sevdiğiniz diziler Küçük Ağa , Ulan İstanbul gibi yapımları takip edebilirsiniz. Ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu izleyicinin en çok takip ettiği yapımlardan birisi ve televizyonlardan sıkılanları bilgisayarlarının veya tabletlerinin başına bekliyoruz.



Kedi Çizim Teknikleri Video

Karakalem Kedi Nasıl Çizilir ?



Karakalem portre çizimi Videomuzda Kedi Karakalem nasıl çizilir bunu bize anlatıyor. 

Karakalem portre çalışmaları
yaparken çok önemli olan bu püf noktalarını öğrenmek için videoyu izleyip gerekli bilgileri almanızı tavsiye ederim.

Angelina Jolie Yüz Karakalem Çizimi

Angelina Jolie Karakalem Yüz Çizimi 

Sinemanın aranan yüzlerinden birisi olan güzel ve başarılı aktrist Angelina Jolie Karakalem  Çalışması ile devam ediyoruz.Güzelliği ve oyunculuğu ile bizleri kendine jayran bırakan bir güzel bir anne .Bu çalışmamız Angelina Jolie 'i sadece yüz kısmını resmetmek oldu.Zaten güzelliği yüzünde :) Fazla detaya girmeden yapılan bu çizimde gözler son derece güzel oldu.Dudaklarda gerçeğine uygun çizildi.Sadece yüzü ön plana çıkarmaya çalıştık.Güzel bir karakalem portre çalışması oldu.




2 Elma Tek Kalp Karakalem Çizim

Kalbim Sende Karakalem Çizim Çalışması

Sevgi tarif etmek zor gözükse de bazen ifade etmek çok kolay olabiliyor.Biz çizim bir resim veya yapılan bir jest...

Sıradaki Karakalem çalışmamız Sevgi üzerine.Kullandığımız envarter ise Elma.Resimde de gördüğünüz gibi iki farklı elma ama tek bir kalp teması işlendi.Yani senin yaşaman için kalbimi sana veririm demek istendi bu Karakalem Çizim çalışmamızda.

Sevgi o kadar değerli bir şeydir ki insanın yaşam sürecine bile etki edebilecek kabiliyete sahip bir olgudur.Sevgi ile yaşayan insanın hayat standardı bile yüksek olur.İşte anlatmak istenen konu budur yukarıda ki çizimimizde.







Nostalji Sevenler (WosWos Karakelem)

Karakalem Araç Çizimi

Bilmeyen yoktur sanırım genç nesil bilmeye bilir gerçi.Eski zamanların efsane arabasıdır Kurbağa.Şimdiki Karakalem Çizim Çalışması efsane WosWos. Eski zamanların popüler ve enteresan arabalarından birisidir Wolswagen marka bu araçlar.Motoru arkada bagaj kısmı ön tarafta olan   alışagelmişin dışında farklı bir yapım olan bu arabalardan nostalji olsun diye bir adet çizelim dedik.Şuan yaşayan bir model göremediğimiz için tamamen hayallerimizde kalan şekilde çizdiğimiz bu Karakalem çalışması bizleri ve sizleri eskiye götüreceğini düşünüyoruz.

Evet Çizim yaparken yine Karakalem Tekniği kullandık.Araba çizimlerini sitemizde bol miktarda göreceksiniz.İşte yukarıda çizmiş olduğumuz çalışma yine bir araba çalışması.